Stressvejledning

Jeg behandler ved hjælp af vejledningssamtaler og hjælper personer med alle niveauer af stress – fra træthed og manglende energi til desideret stressnedbrud.

Et individuelt forløb strækker sig som regel over ca. 3-4 mdr. med 7 møder. Forløbet kan eventuelt forlænges, hvis du ønsker at supplere med efterfølgende coaching og opfølgning på de nye vaner der skal styrke din robusthed overfor stress i fremtiden.

Under et forløb i stress-vejledning vil du gradvist lære, hvordan du bringer dig i kontakt med din krop igen og får flyttet fokus fra det mentale felt som er højaktiveret under stress, og du vil stille og roligt komme til at kunne koble af mentalt – så du igen vil kunne se klart.

Det vil handle om, først at reducere din stress! Og dernæst om, at fine gode strategier, der kan hjælpe dig godt videre uden at komme i en lignende overbelastning igen.

Meget af det du lærer under et forløb i stress-vejledning, vil du derfor også have gavn af, når du igen er vel ude “på den anden side”. Retur fra stress til trivsel.

Kontakt mig endelig – der er intet at betænke sig på!

Det er både gratis og uforpligtende at tage en indledende telefon-samtale eller at skrive til mig om din situation. Og selvfølgelig i fuld fortrolighed hele vejen igennem!

Udbytte – i et Stressvejlednings-forløb får du:

  • Professionel hjælp og støtte til at håndtere stressen her og nu
  • Vurdering af dit stressniveau og handlingsplan
  • Forståelse for stress og dine stressignaler
  • Klarhed over, hvad der er årsag til at du er blevet stressramt
  • Hjælp til at skabe balance mellem dine ressourcer/krav og forventninger
  • Værktøjer, der reducerer stress og skaber robusthed
  • Genskabt balance og overskud og nye sunde vaner, der forebygger stress fremover.

Share This:

Skriv et svar