Bog

“Linedanserinde – Den morderne kvindes stress”,  fra forlaget Historia.

En beretning om hvorfor flere og flere yngre kvinder idag ender med at brænde ud.

Vi er alle linedanserinder. Som moderne kvinder bevæger vi os i noget af en balancegang mellem alt det, vi mener der forventes af os og ikke mindst det, vi forventer af os selv.
Vi balancerer i stilethæle på en tynd line, spændt ud i de høje luftlag og uden nogen form for sikkerhedsline eller -net, der evt. vil kunne afstøde faldet, skulle vi miste balancen. Og sandsynligheden for at vi mister balancen er meget stor, for det føles som om der fra alle sider, puffes der til os. Men hårdest af alt er det os selv der skubber. Alle vores forventninger og krav til os selv. Vi har fået alle mulighederne, kan det hele og så SKAL vi da også. Og vi gør os umage. Vi skal være en god veninde, en god mor, en god datter, en god kollega og en god kone. Og god er faktisk ikke godt nok, vi tilstræber det perfekte. Vi kvinder kræver perfektion af os selv i alle henseender. Vi er gode til at have kontrol med hjemmet, børnene, arbejdet ja, hele balladen. Men vi har svært ved at finde deres vores retning i livet og give udtryk for, hvordan vi selv ønsker det. Vi ved ikke, om vi har det, som vi vil have det og har svært ved at udfolde os.
Kvinder skal i dag klare det samme fuldtidsjob som deres bedstemødre og oldemødre gjorde før dem og samtidig gerne have en fantastisk karriere på fuld tid! Vi forventer af os selv, at vi skal kunne det hele, og det giver en konstant følelse af ikke at kunne slå til på nogen punkter og hele tiden at være bagud! Vi halser efter…

Køb bogen i boghandlen, på nettet eller direkte her hos mig!

LÆS PRESSEMEDDELSEN 

Her kan du læse et lille udsnit fra bogen:

Læseprøve

12063892_1485337571771063_8595522936648642865_n

Følg mig på Facebook

Share This: