Foredrag

“Forstå din hjerne – ud af stress, angst og depression med viden(skab)” er et foredrag om det mest magtfulde våben mod stress, angst og depression – VIDEN(skab) om hvorfor og hvordan!

Vores hjerner gør deres bedste for at hjælpe os, men de kan være totale røvhuller.

En gang imellem kan det virke som om, din hjerne er ude efter dig – total ned-smeltning i supermarkedet, starter unødvendige skænderier med kæresten, får dig afhængig af noget eller lukker fuldstændig ned, på det værst tænkelige tidspunkt.

En stor del af det, vi i hverdagen kategoriserer som mentale problemer, er i virkeligheden tilfælde af hjernens kemi, der er gået amok. Og det meste af det kommer ud af en stress-fuld hverdag og de (store og små) traumatiske oplevelser vi har med i rygsækken.

Vores hjerner er kodet til selv-beskyttelse og overlevelse. Og det er lige præcis det din hjerne gør når, den reagerer helt “fucked up”.

Få en forståelse for, hvorfor du reagerer og tænker som du gør, ved at forstå de mekanismer der ligger til grund for, at din hjerne spænder ben for dig som den gør.

Stress-ekspert og forfatter Karina Anov Chapman deler sin viden om, HVAD det er, der sker i hjernen når vi oplever stress angst og depression, HVORFOR og ikke mindst HVAD du selv kan gøre for at få det bedre.

Foredraget “Linedanserinde – Den moderne kvindes stress”: Jeg afholder foredrag om min tur gennem stressen og de faktorer som idag oftest spiller ind i den morderne kvindes stress; perfektionisme, høje forventninger, lavt selvværd og massiv selvkritik. Foredraget varer ca. 2 timer med en indlagt kort pause.

Varigheden kan tilpasses jeres ønsker – så kontakt mig for yderligere information og spørgsmål.

“Få styr på din indre diktator” er et ærligt foredrag om selvkritik og dårligt selvværd – og hvordan du kan bryde den onde cirkel! Foredraget varer ca. 1 ½ time og afdækker de mekanismer, der danner grundlaget for selvkritik allerede i barndommen.

Kontakt mig for mere info

[contact-form-7 id=”175″ title=”Kontakt”]

 

Share This: