Handelsbetingelser & afbudregler

Handelsbetingelser & afbudsregler

Kurser, workshops og ydelser udbydes af Linedanserinde.dk v/ Stressvejleder Karina Anov Chapman, Tjørnevej 3, 5220 odense SØ, CVR-nr. 37416037.

Kontakt os på kontakt@linedanserinde.dk

Alle rettigheder til workshops og kurser tilhører Stressvejleder Karina Anov Chapman. Udleveret materiale er kun til personligt brug og må ikke distribueres, deles eller benyttes i undervisningssammenhænge af nogen art.

Alle priser er angivet i danske kroner (DKK). Produkter til private er angivet inkl. moms, medmindre andet er oplyst. Produkter til virksomheder er angivet ekskl. moms.

Ved individuelle sessioner sker betaling umiddelbart efter endt session. Ved online-sessioner falder betaling umiddelbart inden sessionen. Du kan betale via Mobile Pay eller kontant.

 

Personoplysninger:

Jeg videregiver ikke personoplysninger om mine kunder, med mindre dette fremgår tydeligt, eller der sker brud på denne aftale.

Produkterne og ydelserne i shoppen får du på en af disse måder:

1. Individuelle sessioner modtager du efter din indbetaling. Du bestiller din tid ved at kontakte Karina Anov Chapman på kontakt@linedanserinde.dk eller på mobil 21692598

2. Digitalt via e-mail med oplysning om, hvor du kan se og downloade dit produkt

3. Som fysiske kurser eller arrangementer, hvor du betaler for deltagelse på arrangementet

 

Levering og returret

Levering sker som oftest i løbet af få minutter for digitale produkter og kurser. Du kan som hovedregel ikke fortryde et køb af digitale produkter, da du med det samme modtager adgang til de digitale produkter.

For individuelle sessioner og fysiske kurser kan du fortryde dit køb indenfor 7 dage, medmindre det følgende er tilfældet.

Pakkesessioner samt andre forudbetalte sessioner, skal være afviklet inden for et år fra købsdatoen. Ubenyttede/betalte sessioner refunderes ikke efter et år efter købsdatoen.

Hvis du har booket en tid til en individuel session, kan du senest afmelde din tid og få pengene retur 24 timer før sessionens start.

Ved fysiske kurser kan du fortryde dit køb indenfor 7 dage dog højst 10 dage før kursusstart. Hvis du fortryder dit køb så kontakt mig på kontakt@linedanserinde.dk

Workshops, kurser, forløb og foredrag: Ved mindre end 1 måned før start opkræves 50% i gebyr. Ved mindre end 14 dage til afholdelse gives ingen refusion. Du er dog altid velkommen til at overdrage en workshop- eller kursusplads til en anden.

Brugsaftale:

Produkter, der købes er udelukkende henvendt til dig personligt og må kun benyttes af dig og din husstand. Enhver form for erhvervsmæssig brug af produkter er ikke tilladt, ligesom det heller ikke er tilladt at foretage nogen form for videregivelse af produktet/produkterne. Hvis du ønsker at citere noget af det købte materiale, skal dette foregå korrekt med angivelse af reference. Som kunde er det dit ansvar, at materialet ikke videregives af tredje part.

Disclaimer:

Jeg skriver og anvender den viden jeg har lært på mine mange uddannelser og kurser, derudover bruger jeg mine personlige erfaringer, som inspiration. Den viden stilles tilrådighed uden nogen form for garanti.

 

Share This: