Nytårs pris – spar kr. 1.975,-

Et nyt år og muligheden for starten på noget nyt. Så hvorfor ikke starten det nye år med at vælge dig selv til og stressen fra?

Her på tærsklen til det nye år, har jeg valgt at udbyde mit individuelle stressvejledningsførløb til bare kr. 5.000,-! Eneste krav er, at forløbet bookes og betales inden udgangen af januar 2019. Betalingen kan deles i op til 3 rater, hvoraf første rate skal være betalt i januar. Betalingen kan deles i op til 3 rater, hvoraf første rate skal være betalt i januar.

EKSTRA BONUS til dig, der booker et forløb i januar – Du modtaget et eksemplar af min bog “Linedanserinde – Den moderne kvindes stress” helt gratis.

Et individuelt forløb strækker sig som regel over ca. 3-4 måneder med 7 sessioner af hver 1 ½ times varighed.

Under et forløb i stress-vejledning vil du gradvist lære, hvordan du bringer dig i kontakt med din krop igen og får flyttet fokus fra det mentale felt som er højaktiveret under stress, og du vil stille og roligt komme til at kunne koble af mentalt – så du igen vil kunne se klart og finde ro i hverdagen.

Det vil handle om, først at reducere din stress! Og dernæst om, at fine gode strategier, der kan hjælpe dig godt videre uden at komme i en lignende overbelastning igen.

Meget af det, du lærer under et forløb i stress-vejledning, vil du derfor også have gavn af, når du igen er vel ude “på den anden side”. Retur fra stress til trivsel.

Kontakt mig endelig – der er intet at betænke sig på!

Det er både gratis og uforpligtende at tage en indledende telefon-samtale eller at skrive til mig om din situation. Og selvfølgelig i fuld fortrolighed hele vejen igennem!

Udbytte – i et stressvejledningsforløb hos mig får du:

  • Professionel hjælp og støtte til at håndtere stressen her og nu
  • Vurdering af dit stressniveau og handlingsplan
  • Forståelse for stress og dine stressignaler
  • Klarhed over, hvad der er årsag til at du er blevet stressramt
  • Hjælp til at skabe balance mellem dine ressourcer/krav og forventninger
  • Værktøjer, der reducerer stress og skaber robusthed
  • Genskabt balance og overskud og nye sunde vaner, der forebygger stress fremover.
  • NYHED – Introduktion til “kropskontakt” – afspænding, genarkivering af sløvt nervesystem og  brug af kroppens sanser som redskab ud af stress.

Share This: