Om mig

Jeg har selv været ramt af stress – og forstår, hvordan du har det!

Jeg er uddannet stressvejleder og har specialiseret mig i den stress kvinder oplever, når de, som jeg gjorde, konstant forsøger at leve op til omverdens og ikke mindst egne høje krav! Det er desværre en livsstil med grobund lavt selvværd, massiv selvkritik og en uforebarmelig skyldfølelse. Med udgangspunkt i perfektionisme, forventninger, selvværd og selvkritik, finder vi sammen grunden til, at du føler dig hægtet af i dit eget liv. Og sammen finder vi vejen ud, til et liv i mere overensstemmelse med dine indre værdier og større selvforståelse og – kærlighed!

Jeg har selv mødt stressen på nærmeste hold og har stået alene med stressen uden værktøjer og støtte fra en professionel. Jeg kender frustrationerne, når overblikket forsvinder.  Og det er svært at erkende, at man er overbelastet og at det er på høje tid at stoppe op, lære nye måder at håndtere livet på, både i jobbet og privat og genskabe god balance og trivsel.

Jeg ville det hele og jeg kunne det hele… Troede jeg!

Jeg løb og løb, men følte konstant at jeg var bagud, så jeg  pressede mig selv lidt hårde.. løb lidt stærkere, indtil…. Jeg kunne ikke løbe mere! Jeg kunne ingenting! Udbrændt! Færdig!

11853868_10205624079055229_744459370_n

Fuldstændig slået ud af en akut svær stressbelastning, begav jeg mig ud på mit livs rejse og som fugl Phoenix rejste jeg mig fra asken! En rejse der har givet mit liv et nyt formål og passion; At hjælpe andre, der bliver fanget af den morderne kvindes stress og ikke kan slippe ud af hamsterhjul!

Jeg er desuden forfatter til bogen “Linedanserinde – Den moderne kvindes stress” der giver et indblik i, hvad det er, der i dag stresser rigtig mange kvinder.

Mit navn er Karina Anov Chapman, jeg er 42 år, gift og mor til 2 dejlige piger og en bonussøn. Jeg bor i Odense sammen med mand, børn og dyr.

Kontakt mig

Linedanserinde

Share This: