Aktuelt forløb “STRESS-FRI MOR!”

images (1)

Forløbet “stress-fri mor” er for dig, der godt ved, at du er på vej ud, hvor du ikke kan bunde og godt ved, at presset påvirker både dig og ikke mindst dine nærmeste (læs børn). Det er et individuelt forløb bestående af 7 sessioner af ca. 1½ time. Bor du i Odenseområdet, kan jeg tilbyde at vi afholder sessionerne hjemme hos dig.

Vil du gerne kunne gå en fremtid i møde med ro og overskud, så er det lige nu du skal tage “action”. Ingen gør det for dig og ingen kan gøre det for dig. Det er dig og KUN DIG, der kan ændre det du ikke trives med i dit liv og du ER nødt til at have modet til at se i øjnene, at ansvaret for dit liv er dit og kun DIT.

Forløbet varer ca. 3 måneder, så vil du opnå ro og overskud inden sommer, er det nu du skal igang med dit nye liv. Et liv hvor jeg vil love dig, at hverdagen ikke længere vil handle om overlevelse, men hvor du vil opleve, at hverdagen ER livet.

Med støtte og redskaber fra mig vil du kunne slippe den fysiske stress, udpege årsagerne til din stress og ikke mindst lære hvordan små ændringer i dit tankemønster kan reducere stressen og gøre dig mere robust overfor stress og pres i fremtiden.

SKYND DIG AT TILMELDE DIG NU OG SNUP EN AF DE BEGRÆNSEDE PLADSER PÅ DETTE FORLØB.

VED BESTILLING NU FÅR DU 30% RABAT OG SKAL DERMED KUN BETALE

KR. 4.200,- FOR HELE FORLØBET (NORMALPRIS KR. 6.000,-)

KONTAKT MIG NU!

274

Share This: