Online vejledning

Jeg tilbyder at holde vejledningssamtaler online. Disse samtaler har den fordel, at samtalerne kan gennemføres på “skæve” tidspunkter og at du befinder dig i trygge omgivelser i dit hjem, uden at skulle modtage besøg. Det er desuden muligt, med kort varsel at lave opfølgningssamtaler og endelig er der 10% rabat på onlinesamtaler i forhold til prisen på normale vejledningssamtaler.

Send en e-mail til kontakt@linedanserinde.dk med dit navn, adresse og gerne et par forslag til tidspunkter, hvor det passer dig at vi taler sammen.
Sæt 1½ time af til vores første samtale. Jeg vender tilbage til dig så hurtigt jeg kan med en bekræftelse af tidspunktet.
Du er også meget velkommen til at ringe på 21692598 og aftale tid for en online samtale.

12036797_1478463359125151_3059660731215057653_n

Du skal bruge følgende:
  • En PC eller Mac med internet-forbindelse.
  • Programmet Skype skal være installeret (det kan hentes gratis HER).
  • Et headset eller mikrofon/højtalere (headset anbefales).
  • Et webcam.

De fleste bærbare computere har i dag både højtalere, mikrofon og webcam indbygget. Jeg anbefaler dog alligevel at man benytter et headset ved samtalerne, da det giver en betydelig bedre lydkvalitet.

Når Skype-programmet er installeret, skal du tilføje Skype-navn: Linedanserinde.dk til dine kontaktpersoner.

Jeg vil godkende din kontaktperson-anmodning hurtigst muligt, så vi er klar i god tid inden vores samtale.

HUSK! at kontrollere at dine lyd- og videoindstillinger er korrekte og at alt virker! Det foretages i menuen Funktioner og Indstillinger i Skype-programmet.

På det aftalte tidspunkt for vores samtale starter du Skype-programmet og dobbeltklikker på Linedanserinde.dk i kontaktpersonlisten.
Herefter trykker du på “Videoopkald” og samtalen startes.

Vi tales ved!

Share This: